Арман Бабикян: Опитваме се да сложим крак във вратата

Арман Бабикян в „Честно казано“, Телевизия Евроком – 30.05.2024 г.
Арман Бабикян в „Честно казано“, Телевизия Евроком – 30.05.2024 г.

Вижте интервюто на Арман Бабикян в „Честно казано“, Телевизия Евроком – 30.05.2024 г.

Когато стане много трудно, някак си идва ред за нас. Виждаме как вратата пак ще хлопне. И ние не знаем дали няма да е пак за 15 години. И пак виждаме Борисов и Пеевски. Същите съдружници. Не знам защо някои им казват партньори. Те са съдружници. Те не са партньори.
Ние се опитваме да сложим крак във вратата.
Трудно е без пари да правиш избори. Но много ни е спокойно, защото никому нищо не дължим, освен на хората. Не дължим на никого услуга. Този номер с „Ето ти половин милион. Искам дворно място, зад Александър Невски“ няма как да се случи при нас.
Хора с най-различна биография бяха на площада. И ние наистина протегнахме ръка на всички тези хора. Ключовата разлика е, че ние не излъгахме. Ние предварително казахме – Подаваме ръка на всички, които искат да се върне демокрацията,за да свалим диктатора. След това се разделяме“.
„Предварително“ е ключовата фраза.
За разлика от други, които предварително казаха – „Ние никога с комунистите, с левите. Винаги срещу диктатора!“.
След това някак си влязоха в управление. Не в парламента, а в управление с Корнелия Нинова. След това влязоха в управление с Бойко Борисов и Делян Пеевски.
Изглежда е по-хубаво да излъжеш. Ние бяхме достатъчно почтени да кажем защо и как ще го направим. Всичко, което имахме намерение да го правим, го казвахме предварително.“

Вижте интервюто на Арман Бабикян в „Честно казано“, Телевизия Евроком – 30.05.2024 г.

Гласувайте с 21 в бюлетината. НИЕ ИДВАМЕ!

#Ниеидваме