Арман Бабикян пред Факти: Сега сме изправени отново пред същия проблем, както и през 2020-та

Арман Бабикян пред Факти, 16.05.2024 г.
Арман Бабикян пред Факти, 16.05.2024 г.

Вижте видео от участието на Арман Бабикян ТУК.

👉 За стрелбата по премиера на Словакия Роберт Фицо и връзката с „Нощните вълци“ на Путин. За антизападните настроения в Словакия, напрежението в Югоизточна Европа, изборите в Северна Македония.

👉 За конфликтните, които тлеят на Балканите и защо не можем да си позволим никакви шеги с националната ни сигурност.

👉 За политическата ситуация в България:

❌ При нас имаше два политически субекта, който след 2020-та година „похарчиха“ доверието на хората, абсолютно безпредметно и на едро. Дариха го в ръцете на тези, които трябваше да бъдат свалени от власт – Пеевски и Борисов. Съответно унинието и отчаянието на хората взема връх в момента. Те се изразява и в ниските очаквания за гласуване. Но истината е, че България няма друг шанс да се справи, освен ако сама не се справи отново и отново, и отново. Никой няма право да се предава.

❌ В България най-малкото нещо се използва за спекула и да се спечели някой глас. 1% върху надбавките на пенсионерите се превърна в политическо шоу; махната ДДС-то върху брашното, но хлябът не поевтиня. Няма избори, преди които да не отиват в Стара Загора да спасяват миньорите – Пеевски ги спасява, Борисов ги спасява, преди време и Асен Василев ги спасява – че ще работят и внуците им в мините. Лъжа след лъжа. Има една граница, на която трябва да се спре!

❌ Резултатът на Борисов след протестите 2020 се сви наполовина и през всичките избори след това е все толкова. Т.е. грешката е в останалите. Една година от „Ние идваме“ предупреждаваме какво ще се случи. Имали сме и лични разговори с Кирил Петков, с Христо Иванов и сме предупреждавали, очи в очи, какво ще им бъде направено – никаква чуваемост. Сега сме изправени отново пред същия проблем, както и през 2020-та година – ние сме изправени пред Борисов и Пеевски, и цялата структура надолу в пирамидата, защото това са само личицата отгоре. Те вече си произвеждат проксита около себе си, за да си осигурят мнозинства.

👉 Истинската битка срещу мафията трябва да се води не за един ден, не за един площад. Тя е постоянна. Мафията няма да изчезне, но можем да я свали с 20% – икономиката ще го усети, българите ще го усетят. Площадът е в урните в момента.

Вижте видео от участието на Арман Бабикян ТУК.

Гласувайте с ✅ 21 в бюлетината. НИЕ ИДВАМЕ!

​#Ниеидваме