Валентина Василева, ЕНП: Господа управляващи, можете ли да броите?

„Господа управляващи, можете ли да броите? Задавам този основателен въпрос, заради едни милион и половина човека разлика между данните на НСИ и ГРАО“, написа във Фейсбук председателят на Единна народна партия Валентина Василева.

„Вие по техниката на неграмотните избиратели, които не могат да четат, но различават цифрите на банкнотите ли ги смятахте? Този особен вид грамотност при броенето виждаме, че е наличен при рушветите, но някак не отчита наличието на български граждани. Защо е така според вас?“, попита още Валентина Василева.

Тя призовава да „изпратят най-независимия проф. Константинов да ни обясни как това няма значение за изборите, а ние веднага ще се съгласим!“ „Моля да уточните и върху коя цифра събирате данъци, раздавате пенсии, местни данъци и т.н.? Ние Ви вярваме безкрайно! Толкова силно и безрезервно, че даже сме убедени, че бройката население няма никакво значение за изборите, както и самите избори, когато ги организирате Вие“, коментира в профила си във Фейсбук председателя на ЕНП.

https://www.facebook.com/valentina.vassilevafiladelfefs/posts/2003062959730286