Чисти ръце

ENP_chisti-race_200x200Идеята

Операция „Чисти ръце“ е инициатива на Единна народна партия. От огласяването й за първи път през пролетта на 2008 г. до днес зад тази идея застанаха мнозина – и наши привърженици, и политически опоненти. За нас е важно не авторството, а идеята.

Прочети повече…

Хронология на събитията
На 10 април по време на вота на недоверие срещу правителството на Сергей Станишев, официално обявихме старта на кампания чисти ръце.
standart11042008Единна народна партия предлага на всички да стартираме операция „Чисти ръце”. Това е истинската разделителна линия – не между власт и опозиция, а между почтени и непочтени. Това каза от парламентарната трибуна независимият народен представител и председател на ЕНП Мария Капон по време на дебатите за петия вот на недоверие срещу правителството на Сергей Станишев. „Да сложим бариера между почтените граждани, били те прокурори, политици, полицаи и мафията. 0117-largeТези, които искаме подобен процес трябва да заявим готовност да бъдем  напълно изложени на морален показ с контактите, доходите и интересите си, защото ние сме мнозинството в моята България. Не искам пак да ме убеждават, че всички сме маскари. Аз съм готова да започнем от мен. Надявам се министър-председателят да чуе думите ми като държавник, а не като лидер на БСП. И да се осмели да започнем кампания „Чисти ръце”!“
Прочети целия текст…

 

Меморандум за политики „Чисти ръце”

КОРУПЦИЯТА   е достигнала нива , които дават основание на българските граждани и европейските ни партньори да приемат , че тя е основен белег на управлението и състоянието на държавността.

Корупцията в България прояде цялото общество и замени нормалните правила за живот с успоредни.

Моралният упадък на поколението на прехода  е на път да се превърне в норма на възпитание и пример за подражание на подрастващите.
Прочети текста на Меморандум за политики „Чисти ръце“…

 

Изтегли банер
Можете да подкрепите операция „Чисти ръце“, като поставите банер в своя блог или сайт.
Избери банер от тук…

 

Гледай видео клипове
Можете да подкрепите операция „Чисти ръце“, като изпратите на приятел линк към клип на „Чисти ръце“.

Гледай Клип 1…

 clip1-200

 

Гледай Клип 2…

clip2-200