Кандидатът ни за кмет на Пирдоп Станислав Готев: Обичам Пирдоп и искам да вървим напред

Станислав Готев, Пирдоп
Станислав Готев, Пирдоп

„Ние идваме“ откри предизборната си капанията в Пирдоп с водосвет в църквата „Успение Богородично“ и освещаване на щаба. Не само заради традицията, а  защото Пирдоп има нужда от мощна сила за пречистване, която да му вдъхне нов живот.

Кандидатът за кмет на община Пирдоп Станислав Готев и кандидати за общински съветници поздравиха за празника им възрастните хора от пенсионерски клуб „Косица“. Към благопожеланията за здраве и добруване по повод Международния ден на възрастните хора – 1-ви октомври, се присъединиха и председателят на ПП „Ние идваме“ Мария Капон и Арман Бабикян. Приятелските разговори стоплиха сърцата на всички, а албумът със снимки от съвместни събития припомни десетките инициативи, реализирани съвместно през годините.

„Паметта е основата, върху която да градим. Градът ни има славна история и културно наследство, които създават самочувствие за принадлежност и гордост към сътвореното от нашите предшественици. А днес носим срама на разруха и корупция, които потъпкват родолюбието и прогонват всеки опит за влизане на просперитета и връщане на достойнството на нашия град. Обичам Пирдоп и искам да го превърнем в град на хората, на техните емоции, ежедневни нужди и най-вече мечти“, каза кандидатът за кмет и водач на листата общински съветници на ПП „Ние идваме“ Станислав Готев.

Подкрепете ПП „Ние идваме“ с № 30 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.