Мария Капон в дебат по БНТ: За да бъдем добри в икономиката си, трябва да приемем еврото

Мария Капон в дебатите за Европейски парламент – БНТ, 14.05.2024 г.
Мария Капон в дебатите за Европейски парламент – БНТ, 14.05.2024 г.

Вижте видео от участието на Мария Капон в „Референдум“ ТУК.

👉  НИЕ ИДВАМЕ за отношенията със Северна Македония – България превърна споразумението със Северна Македония в споразумение с Европейския съюз, което е изключително важно. Това, което ние трябва да дадем като политици, е решението. А то е – да кажем на нашите приятели, на нашите събратя, че те са добре дошли в България. Трябва да отворим университетите, има нужда от медицински сестри, от лекари и България може да бъде това по-добро място, където да започнат нов живот.

👉  НИЕ ИДВАМЕ за Зелената сделка – Политиците винаги лъжат предизборно и обещават на миньорите, че цял живот ще работят там. Това е лъжа и както го виждаме, никой не успява да спре определени процеси, които идват в света. Нека да видим какво се случва в тези региони със здравеопазването. Колко хора има болни, колко хора имат проблеми с белите дробове. Тоест ние трябва да направим нашия баланс и дадем добро бъдеще на тези хора. А в страната има много работни места, които тези хора да заемат и програми, с които да се преквалифицират. Здравето е най-важно, а върви популизъм, за да се хареса някой на едни хора в Стара Загора.

👉  НИЕ ИДВАМЕ за бъдещето на България в еврозоната – Ако искаме да бъдем много добри в икономиката си, за нас е много важно да приемем еврото – това, което българската олигархия и мафията няма да разрешат, заради корупционните пари, които им стоят отстрани и в момента инвестират в купища апартаменти и други сделки. И това всички тук го знаят.

Вижте участието на Мария Капон в „Референдум“ ТУК.

Гласувайте с ✅ 21 в бюлетината. НИЕ ИДВАМЕ!

​#Ниеидваме