НИЕ ИДВАМЕ, за да си тръгнат те!

Гласувайте с ✅ 21 в бюлетината. НИЕ ИДВАМЕ!
Гласувайте с ✅ 21 в бюлетината. НИЕ ИДВАМЕ!

Вижте видеото и гласувайте с ✅ 21 в бюлетината. НИЕ ИДВАМЕ!

В тази кампания често повтаряхме, че трябва всички да се изправим, а не да страдаме, че пак сме излъгани. Единственият начин да го направим е на 9 юни да стигнем до урните.

Ние знаем, че борбата винаги дава жертви, във всеки един план. Ние знаем, че битката е битка и тя трябва да се води до края. И някой път те бият и най-трудното нещо е да станеш и да продължиш напред. Биха ни, продължават да ни бият, но ние продължаваме.

При нас има много млади хора, хора с кауза и точно този вид хора има смисъл да бъдат представени в управлението на страната ни. Другото е сглобка-разглобка, сглобка-разглобка…

Мислете! Мислете каква държава искате да оставите на децата си, дори да нямате още деца. Защото вие също сте граждани на тази държава и ако искате МВР да е охрана на мафията, окей. Ако искате прокуратурата да е дългата ръка, която държи бухалката МВР, добре. Все пак вие живеете тук, работите тук, може би дори искате да станете някога милионер. Чудесно! Трябва да го раздалите с Бойко и Делян – половината за Бойко, половината за Делян. За вас какво ще остане, не знам. Вие си решавате.

Не изчаквайте! 9-ти е просто един ден, но можете да го направите наистина много различен ден. Имало е периоди, в които сме чакали и така са минали 500 години.

Гледайте хората, за които гласувате. Зарежете харесването! Това е емоция. Постъпете рационално. Задайте си три въпроса: Знаят ли, могат ли, стискали ли им да направят това, което така цветно и красиво разказват, че ще направят? И ако отговорът е не, значи това не са вашето хора.

Мислете и не отстъпвайте! Нито крачка! НИЕ ИДВАМЕ, за да си тръгнат те!

Вижте видеото и гласувайте с ✅ 21 в бюлетината. НИЕ ИДВАМЕ!

​#Ниеидваме