Николай Хаджигенов: Гледайки кандидатите, помислете дали могат да изпълнят обещанията си

Николай Хаджигенов пред БНР, 21.05.2024
Николай Хаджигенов пред БНР, 21.05.2024

Видео от участието на Николай Хаджигенов вижте ТУК.

👉 За последните 30 години не е имало политик – защото грубо в Мариците работят едни 30 000 гласоподаватели – който да не е отишъл и да не ги е излъгал, за да запазят те този робски труд, който имат, който ги убива на 40, който ги кара да боледуват и който кара цяла Стара Загора и околностите да дишат въглищен прах. Енергията от въглищата е най-скъпата към настоящия момент – оставете, че е мръсно, че убива хората, които копаят тези въглища. Може ли да не държим тези хора като крепостни роби, все едно сме XV-ти век? Те имат нужда от преквалификация и нормална работа.

👉 Крайно време е да се разбере, че Шенген са критерии, както Еврозоната. В момента, в който отговорим на критериите, ще бъдем приети в Шенген. Когато през „Капитан Андреево“ в двете посоки вървят наркотици, мигранти, всевъзможна престъпност, оръжие и ако случайно спукат гума на жълтите павета, ги хващат, до тогава няма да влезем в Шенген.

👉 Градовете трябва да се изчистят от безобразно стария автопарк. Трябва да се направят буферни паркинги. В центъра на София не синя зона, а лилава на жълти тракторчета да направят, паркирането е кауза пердута. Това е проблем, това е част от замърсяването. По-качествен обществен транспорт и максимално екологичен. Ние сме една от малкото държави в ЕС, които не дават никакви бонуси за закупуването на електрически превозни средства.

👆 Това, което искам да призова хората за Европарламента, че и за националните избори е, гледайки кандидатите, помислете си тези хора дали могат да изпълнят обещанията си, дали искат да ги изпълнят, дали знаят как и дали им стиска.

Видео от участието на Николай Хаджигенов вижте ТУК.

Гласувайте с ✅ 21 в бюлетината. НИЕ ИДВАМЕ!

#Ниеидваме