Ученици от Пирдоп се запознаха с работата Общинската админстрация в града

12 млади и амбициозни ученици от ПГМЕ в гр. Пирдоп, ръководени от преподавателя г-жа Геновева Василева, се срещнаха днес с ръководството на Община Пирдоп и Общинския съвет. Посещението е по инициатива на председателя на Единна народна партия в Пирдо Станислав Готев и се проведе съвместно с Общинската администрация в града.

2-27042017_pirdopКметът на Пирдоп г-н Ангел Геров и председателят на Общинския съвет г-жа Мария Шентова показаха как работи администрацията на общината и отговориха на поставените от учениците въпроси. Сред тях бяха въпроси за мястото на младите хора в общината; как управлява кметът и какви трудности среща в своята работа. Поставен бе и един от наболелите в общината въпроси за кражбите на дървесина и как администрацията организира залесяването на района.

„След проведените срещи смятам, че все още имаме шанс, и младите хора в общината разбраха колко е важно  да се интересуваме, да изразяваме мнение и позиция като граждани и така заедно да успяваме да направим Пирдоп едно по добро място за живеене“, каза председателят на Единна народна партия Станислав Готев.